Publicarea de advertoriale pe principalele pagini de Internet din România reprezintă la ora actuală una dintre cele mai eficiente opțiuni de promovare.
Pe lângă faptul că numărul de citititori este de oridinul miilor, zecilor de mii pe zi și chiar sutelor de mii pe zi, avantajele oferite de advertoriale sunt evidente: targetare în funcție de localitate (afișarea de materiale publicitare se poate face doar în anumite localități, în funcție de IP-ul vizitatorilor), menținerea pe Home Page timp de o zi (în cazul în care se comandă numai o publicare) după care materialul trece în arhivă, fiind apoi posibil de accesat prin link separat și nu în ultimul rând, trebuie să subliniem costul scăzut al apariției.
Apoi, să nu uităm de targetarea în funcție de specificul cititorilor: publicații pentru femei, publicații pentru amatorii de sport, de știri financiare etc.
Publicațiile în care agenția noastră de publicitate poate oferi publicarea de advertoriale sunt:
- Adevărul;
- Mediafax;
- Ziarul Financiar;
- Gândul;
- Business Magazin;
- Elle;
- Unica;
- Viva;
- Avantaje;
- Libertatea;
- Financiarul;
- Antena 1;
- Antena 3;
- Gazeta Sporturilor și multe altele.
Pentru prețuri și amănunte suplimentare vă rugăm să apelați la serviciile agenției noastre de publicitate, prin următoarele coordonate:
Telefon - 0722/288.255 - de luni până vineri între orele 08.00-14.00 și
e-mail la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Persoană de contact: Claudiu Costea
Vă mulțumim!