Conform ultimului sondaj de audiență dat publicități, Radio ZU are cel mai mare număr de ascultători în București, depășind alte stații concurente.
Mai mult, emisiunea matinală Radio ZU (”Morning ZU”) realizată de Daniel Buzdugan și Mihai Morar are o audiență mai mare decât matinalele cumulate ale următorilor trei posturi de radio măsurate oficial.
Postul deține un număr de 32 de stații locale în ofertare, de la Bacău și până la Tulcea, la care se adaugă un număr de 16 stații afiliate - de la Alba Iulia la Vatra Dornei.
Tarifele de difuzare diferă de la o localitate la alta și au ca și indicator populația deservită și acoperirea în suprafață.
De asemenea, costurile sunt diferite în funcție de tronsonul orar - de exemplu emisiunea matinală - cu difuzare de luni până vineri între orele 07.00-10.00 - are cele mai mari cotații.
În funcție de localitate și de tronson orar, tarifele variază de la 5 RON și ajung la un maxim de 2.520 RON - în cazul difuzării la nivel național, pe rețea - la tronsonul orar 06.30-11.00.
Important de menționat: tarifele nu includ TVA (24%).
Costurile sunt valabile pentru un spot cu durata de 30 de secunde.
În cazul unei durate diferite de 30 de secunde, costurile pot scădea sau crește.
Pentru oferte concrete, vă rugăm să contactați agenția noastră de publicitate, Doctor FM, la numărul de telefon 0722.288.255 sau solicitați prin e-mail o ofertă la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Director general
Claudiu Costea