Fără îndoială, sezonul zece din ”Românii au talent” este una dintre cele mai nereușite ediții.
Spun ”este una dintre” căci sper ca în toamna acestui an, pandemia să nu revină și să mai țină cât filmările la viitorul sezon al celui mai iubit show TV din România.
De ce e nereușit?
Datorită lui Covid-19 care pune bețe-n roate derulării normale a emisiunii.
Vom sări peste o semifinală, vom avea imagini în reluare pentru a completa eventualele prestări ”live” și multe alte improvizații care să scoată spectacolul la durata preconizată.
Cert este că vom avea finala ”Românii au talent” în data de 29 mai 2020.
Până atunci, ne mai așteaptă o vizionare înregistrată a selecțiilor ce va fi difuzată în 15 mai, iar în 22 mai vom avea o trecere în revistă a concurenților pentru care ne vom putea exercita votul în cadrul rubricii denumite în mod simplu ”Premiul pentru originalitate”.
Avem la dispoziție o săptămână, până în 29 mai, pentru a vota.
Referitor la finală, se pare că în principiu vor participa doar concurenții care au primit ”Golden Buzz” din partea juraților.
Știu că pare bizar, dar asta este...
Și nici nu știu dacă vom avea public în sală.
Și dacă vom avea, câți spectatori vor avea permisiunea din partea Pro TV de a participa și mai ales, la ce distanță se vor situa unul față de celălalt?
Și la juriu la fel?
Vor sta toți patru la aceeași masă?
Vor purta măști și mănuși...?
Să recunoaștem, ”virusache” ăsta a stricat multe pe planeta asta...
Oricum, revenind la finală, garantez ca de obicei că va fi cea mai urmărită emisiune în seara de 29 mai, căci cei de la Antena 1 au ales să difuzeze în reluare sezonul șase din ”Chefi la cuțite”, care are gust de ciorbă reîncălzită...
Păcat de munca oamenilor din televiziuni.
Dar lasă c-om scăpa odată de pandemia asta...
Multă sănătate, vizionare plăcută!
Claudiu Costea