Preselecțiile pentru sezonul opt din ”Chefi la cuțite” au avut loc în zilele de 9, 14, 16, 22 și 23 februarie anul curent, în localitățile Iași, Timișoara, Cluj Napoca și București.
În avanpremiera difuzării acestui nou sezon, majoritatea dintre noi (pot spune așa, datorită audiențelor mega realizate) seria de două episoade din ”Titani la cuțite”.
Doisprezece dintre cei mai talentați și experimentați bucătari și cofetari/patiseri din România au concurat în două ediții difuzate zilele trecute de Antena 1, ediții în urma cărora echipa lui Cătălin Scărlătescu a fost desemnată câștigătoare.
Miza?
Bustul câștigătorului va avea să fie prezent în bucătăria emisiunii, pe tot parcursul celei de-a opta ediții.
Așadar, Cătălin Scărlătescu va avea această onoare.
În paranteză fie spus, cam deplasată faza de la finalul celui de-al doilea episod, când chef Scărlătescu a spart statuile lui Sorin Bontea și Florin Scărlătescu, dar na, așa-i scenariul...
În fine, revenind la sezonul opt, acesta va avea în premieră zilele de difuzare schimbate față de edițiile anterioare.
Astfel, ”Chefi la cuțite” sezon 8 va debuta la Antena 1 în seara zilei de miercuri, 6 mai 2020, la ora opt și jumătate, după ediția din sport a Observatorului.
Emisiunile vor fi difuzate în serile de miercuri, joi și vineri, de la ora 20.30.
Să vedem ”meciul” audiențelor de vineri, dintre ”Chefi la cuțite” și ”Românii au talent” de la Pro TV.
Ca o altă paranteză, consider că Antena 1 a făcut o gafă incomensurabilă introducând știrile din sport în cadrul jurnalelor de seară.
Dacă ar fi început emisiunile și filmele curente ca de obicei, de la ora 20.00, s-ar fi așezat comod în fotoliul liderului de audiență.
Așa, doar cu niște informații de tip can-can din lumea sportului, nu va lua niciodată fața celor de la Pro TV.
În fine, mă voi alătura și eu celor aproape 423.000 de urmăritori pe Facebook ai chefilor și celor aproape un milion de telespectatori ai Antenei 1, începând cu seara de 6 mai, ora 20.30.
Claudiu Costea
Doctor FM România