Pro TV a lansat în lupta audiențelor o nouă emisiune.
Joi seara, în data de 12 septembrie 2019, a avut loc premiera primului sezon din ”Șef sub acoperire”.
Nu contează cine a conceput formatul, care-cum, ci contează conținutul.
Prima edție l-a avut ca protagonist pe Iulian Porst, unul dintre patronii lanțului ”Presto Pizza”.
Cel care s-a deghizat și a coborât în mijlocul angajaților săi, pentru a lua pulsul activității, a vedea mersul lucrurilor din firmă și mai ales, pentru a-i cunoaște pe cei pe care-i retribuiește.
A avut parte astfel de câteva lecții de viață.
Trei la număr.
A văzut cam ce probleme au cei care depun toate eforturile pentru ca o firmă să meargă.
Să meargă bine chiar, căci ”Presto Pizza” prosperă.
Tare fain a fost că domnul Posrt - pe care-l felicit pe această cale - a avut un cuvânt mai mult decât bun pentru cei trei angajați.
I-a înțeles și le-a recompensat loialitatea față de firmă.
În paranteză fie spus aici, cel mai mult mi-a plăcut de pizzer-ul care nu a devoalat secretul rețetei de aluat, știind că emisiunea este filmată!
I-a ajutat material pe cei trei, pentru ca ei să-și poată împlini măcar o parte din visuri.
Asta puțini oameni fac.
Frumoasă emisiune, frumos subiect și mai ales, frumoasă reacție a patronatului ”Presto Pizza”.
Felicitări Pro TV!
Sincer.
Ei bine, eu vin acum și pun ca un cârcotaș privatizat o întrebare la care vă rog să răspundeți voi:
Oare cum era dacă emisiunea se filma într-o instituție de stat???
Cum reacționau angajații?
Tare sunt curios și în mod sigur și voi ați dori să vedeți astfel de reacții din partea unor bugetari.
Așadar, PRO TV ia aminte:
Faceți câteva emisiuni și în cadul unei instituții de stat.
Asta da provocare.
Cred că vom fi cu toții șocați...
Claudiu Costea