Cunoscutul om de afaceri și producător de filme Adrian Sârbu va ieși pe piață cu trei noi posturi de televiziune.
După Smart TV, realizat în parteneriat cu Marius Tucă, Adrian Sârbu a primit (la limită de voturi) licențe din partea CNA pentru alte trei posturi TV:
- ALEPH BUSINESS;
- ALEPH COMEDY și
- ALEPH NEWS.
După cum se poate bănui, cele trei posturi au tematici bine definite și din spusele domniei sale în cadrul susținerii în fața juriului CNA, televiziunile se adresează categoriei de vârstă medii (18-54 ani) din mediul urban, cu venituri peste medie.
Și asta nu e totul:
Adrian Sârbu va mai solicita în curând alte două licențe TV: una pentru un post cu tematică educativă și altul de ”lifestyle”.
Acuma n-ar fi mare baiul, e loc pentru toate pe cablurile românești, dar sunt curios când vor fi puse în funcțiune, dat fiind că primul proiect - Smart TV - încă nu emite.
Și apoi, sunt tare curios dacă va învinge audiențele Pro TV - copilul de suflet al lui Adrian Sârbu - sau dacă va depăși cifrele Realitatea TV, B1 TV, România TV.
Dacă noul canal de comedie nu va relua ca altele seriale prăfuite gen ”Seinfeld”, ”Prietenii tăi”, ”Doi bărbați și jumătate” și altele (respectivele posturi TV se știu cu musca pe căciulă), atunci puteți miza pe Aleph Comedy.
În fine, să le vedem puse în funcțiune mai întâi și mai ales, să le vedem preluate de cabliști!
Căci și aici e un clenci...
Claudiu Costea