Veste șoc pentru milioane de utilizatori din întreaga lume!
Și chiar este serioasă!
Procesorul de plăți PAYZA a fost închis de guvernul american, în data de 21 martie 2018.
Conform site-ului guvernamental ICE.gov - ”Department of Homeland Security”, PAYZA ar fi procesat plăți din domeniul schemelor de tip ”Ponzi”, pornografie infantilă și multe alte activități asociate criminalității organizate, inclusiv spălare de bani.
Conform aceluiași articol, ar fi vizați de ancheta guvernamentală doi frați canadieni, Firoz (43 ani) și Ferhan PATEL (37 ani).
Dacă vor fi găsiți vinovați, cei doi frați riscă pedepse ce pot trece de 25 de ani de detenție.
La momentul scrierii acestui articol, pagina oficială a procesoului de plăți www.payza.com nu mai era funcțională.
Întrucât știrea este foarte proaspătă și neapărută în alte medii din România și chiar Europa, vă invit să citiți articolul oficial apărut în ICE.GOV.
Rămâne de văzut dacă activitatea PAYZA va fi reluată, întrucât există foarte mulți utilizatori care chiar nu sunt vinovați de cele petrecute.
Pentru cine nu știe, PAYZA a devenit procesorul de plată preferat de milioane de utilizatori din întreaga lume, după ce PAYPAL a decis limitarea colaborării cu foarte multe site-uri de tip Pay To Click, sondaje de opinie și forme de câștig din domeniul Internetului.
De asemena, PAYZA permitea procesarea plăților prin Bitcoin, fiind poate chiar lider în acest domeniu, permițând conversia monedei virtuale în orice monedă din peste 190 de țări din lume, inclusiv leul românesc.
Tot la momentul scrierii acestui articol, vă anunț că PAYZA funcționează fără probleme în Europa.
Deci o soluție tot mai este, în cazul în care doriți să vă retrageți banii...
Vă voi ține la curent cu evoluția evenimentelor.
Claudiu Costea