A fost anunțată o nouă lansare de excepție, semnată de veteranii de la MARILLION!
”h, Ian, Mark, Pete și Steve” - așa după cum se semnează mai mereu cei cinci britanici - au susținut în data de 13 octombrie 2017 un concert de zile mari la Royal Albert Hall, despre care se știe că în mod teoretic, poate găzdui 5.272 spectatori.
Ei bine, MARILLION au avut parte de sala plină.
Era și firesc, la ”greutatea” talentului lor...
Concertul a purtat numele de ”All One Tonight” și iată că astăzi a fost anunțată în mod oficial data lansării înregistrării: 2 aprilie 2018.
Filmările au fost făcute în format HD și din câte ne asigură ”h”, concertul se vede și se aude bestial.
Sunt convins de asta...
Titlul complet al show-ului este ”All One Tonight - Live At The Royal Albert Hall” și are următoarele prețuri de pre-lansare:
- 2 CD = 12,99 lire sterline;
- 2 DVD = 15,99 lire sterline;
- 2 Blu-Ray = 19,99 lire sterline și
- 2 CD + 2 Blu-Ray (Special Collector's Edition) = 45 lire sterline.
Încă un amănunt foarte plăcut pentru fanii MARILLION:
Filmul concertului (ce are o durată de trei ore și 15 minute!) va putea fi vizionat prin rețeaua de cinematografe ”Everyman Cinemas” în Marea Britanie, în data de 26 martie 2018.
Bilete se găsesc AICI.
Trailer-ul poate fi vizionat pe Youtube AICI - la momentul redactării acestui articol, filmulețul de aproape un minut și jumătate avea deja peste 3.700 de vizualizări.
Important de spus de asemenea mi se pare și faptul că - cel puțin deocamdată - înregistrările lansate prin Racket Records ale acestui concert nu se găsesc în nici un alt magazin din Europa.
Așadar, fani din România, comandați-l urgent!
Claudiu Costea