Prin Quantum Brain Yoga vă oferim tehnici rapide și eficiente de antrenare a minții și a corpului, care ne ajută să ne păstrăm pofta de viață și să fim centrați.
Conceptul Quantum Brain Yoga (antrenarea minții) ne permite să recunoaștem și să lucrăm cu stările mentale exprimate în corp, ca de exemplu:
- Frică;
- Anxietate;
- Plictiseală;
- Anticipare sau
- Entuziasm.
Corpul nostru devine o hartă a minții noastre într-un mod intuitiv și accesibil.
Practicând diverse tehnici, dezvoltăm capacitatea de a lucra cu mintea noastră prin corp și prin corpul nostru cu mintea.
Workshop-urile au durata de 2-4 ore și se pot desfășura atât la sediul companiei dumneavoastră, cât și la sală.
De asemenea, se pot crea programe personalizate în cadrul evenimentelor de teambuilding.
Cui se adresează Quantum Brain Yoga?
Tuturor celor care au o muncă statică la birou, care lucrează într-un mediu stresant, care trebuie să ia decizii importante, care trebuie să efectueze calcule exacte și care trebuie să elaboreze strategii.
De ce să practici Quantum Brain Yoga?
Unul dintre argumente este cel de ordin financiar: angajații relaxați și odihniți se îmbolnăvesc mai puțin, ceea ce înseamnă o productivitate sporită și costuri mai mici cu asigurările de sănătate.
O altă motivație ține de spirit: angajații care practică Yoga dovedesc o claritate în gândire mai bună, mai multă creativitate și relaționează mai ușor.
Cu cine te antrenezi?
Sunt Tudor Iosub - intructor Yoga, practicant Qi Gong.
Am competențe în mai multe domenii ale cunoașterii (terapii, NLP, medicină Ayurvedică, Taoism).
Acestea vin în concordanță cu sistemul Yoga și pot crea în felul acesta, o sinergie care se va simți în scurt timp pe multiple planuri, cum ar fi sănătate, reîntinerire, vitalitate și putere interioară.
Dacă programele noastre se potrivesc obiectivelor dumneavoastră, echipa noastră vă stă la dispoziție și ca atare, vă rugăm să ne contactați la următoarele coordonate:
Pagină Internet: ANTRENOR PERSONAL YOGA;
Tudor Iosub - instructor Yoga - telefon mobil 0767/948.273 sau prin e-mail la: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.
Vă mulțimim pentru timpul acordat și sperăm într-o colaborare de succes!