Pasionații de comentarii - acasă sau la serviciu - au acum un motiv în plus de a discuta despre emisiunile de la televizor.
Mai ales despre cele în care sunt implicați concurenți și premii mari.
Premii în bani și în... consoarte...
A început duelul audiențelor dintre ”Asia Express” de la Antena 1, ”Exatlon” de la Kanal D și ”Mă însoară mama” de la Pro TV.
”Exatlon” de la Kanal D a reușit în ultima vreme să ”ia caimacul” audiențelor, clasându-se pe poziția fruntașă a acestei ierarhii.
Cea mai notabilă dominare a concurenței a avut loc în seara zilei de duminică, 11 ianuarie 2018, când emisiunea a avut în medie peste 2 milioane de telespectatori.
Acum însă, lucrurile se pot schimba.
A apărut Gina Pistol, mai vechea noastră cunoștință, gazda unui interesant challenge ce se desfășoară în Asia și care are ca premiu suma de 30.000 de euro - ”Asia Express”.
A mai apărut și simpaticul și galantul Cove, amfitrionul emisiunii ”Mă însoară mama” de la Pro TV, care chiar dacă nu are premii în bani, are premii în... consoarte.
Asta se întâmplă în seara zilei de luni.
Și ar mai fi mai vechiul ”Exatlon” despre care am vorbit, mediat de Cosmin Cernat și Bogdan Socol.
Premiul pus la bătaie: 100.000 de euro pentru câștigător!
Așadar, cine va răzbate pe prima poziție în topul audiențelor?
Aveți de ales între moderatori: Gina, Cove, Cosmin și Bogdan.
Aveți de ales între subiecte: cum se pot descurca unii cu doar un euro pe zi, care din cei opt flăcăi își găsește nevastă și cum va arăta ea în viziunea mamei sau cine e cel mai tare în reality-show-ul filmat în Republica Dominicană.
Și mai aveți de ales între a vedea cine-i cel mai câștigat: cel care câștigă 30.000 euro, cel care câștigă 100.000 de euro sau cel care câștigă inima sufletului-pereche...
Bătălie aprigă, după cum spuneam luni seara.
Voi reveni cu audiențele oficiale imediat ce vor fi date publicității.
Claudiu Costea