Chiar așa este!
”Românii au talent”!
Asta spune și dovedește cea mai urmărită emisiune de televiziune din România, în toate dintre cele șapte ediții difuzate până acum.
Ediția din acest an - cea cu numărul 8 - începe la data de 16 februarie 2018, ora 20.30.
Vineri seara, ca de obicei.
S-au făcut numeroase speculații pe tema componenței juriului - citeam în ceva publicație online de scandal că cică ar mai veni un membru în echipa decidenților - dar ce să vezi, surpriză!
Juriul este format din aceeași Andra, Mihaela Rădulescu, Florin Călinescu și Andi Moisescu...!
Iar amfitrionii sunt tot Pavel Bartoș și Smiley.
Deci nici o schimbare în frontline.
”Marea unire a talentului românesc” - așa cum este ea promovată în anul Centenarului Marii Uniri aduce în 2018 multe surprize din toate colțurile României și a Republicii Moldova - așa după cum ni s-a comunicat în materialul trimis redacției.
Despre audiențe, ce să mai spunem?
Mereu pe primul loc, căci nu văd ce altceva ar putea concura emisiunea în care talentul (mai mare sau mai mic), amuzamentul făcut pe seama unora dintre participanți (nu dezvăluim aici nici un moment din cele care vor urma) și comentariile înțepătoare ale lui Florin Călinescu vor putea detrona ”Românii au talent” de pe poziția fruntașă.
De altfel, referitor la audiențe, se așteaptă ca de pe la jumătatea lui februarie încolo, PRO TV să domine autoritar clasamentele, având în vedere că din data de 12 februarie începe și emisiunea ”Mă însoară mama”, din data de 13 februarie începe show-ul ”Ferma vedetelor”, iar emisiunea ”Pe bune?!” își va relua și ea tot atunci momentele comice.
Așadar, avem ce urmări în acest final de iarnă...
Claudiu Costea