Veste plăcută pentru amatorii muzicii Pop ai anilor 1980!
Frumoasa cântăreață britanică KIM WILDE va lansa în data de 16 martie 2018 un nou album de studio, chiar când mulți credeau că artista se va retrage din activitatea muzicală.
Noul album se numește ”Here Come The Aliens” și cuprinde 12 cântece noi-nouțe, înregistrate în studioul RAK Records din Londra, acolo unde imprimase și primul ei mare hit din anul 1981, ”Kids In America”.
Pentru cei care nu cunosc mai multe date statistice despre ea și cariera ei, vă spun în mare că s-a născut sub numele adevărat de KIM SMITH în data de 18 noiembrie 1960, având la activ un Brit Awards în anul 1983 - ”Best British Female Solo Artist”, vânzând la nivel mondial peste 10 milioane de albume și peste 20 de milioane de single-uri.
Înafară de cariera de interpretă, KIM WILDE este și DJ, prezentatoare de televiziune și... grădinar peisagist.
După lansarea albumului ”Here Come The Aliens”, KIM va pleca (în data de 30 martie 2018) într-un turneu ce va începe în Marea Britanie, apoi în Scandinavia, Olanda și Statele Unite.
Tot în 2018, dar în octombrie, KIM WILDE va susține același turneu în Germania, Austria și Elveția.
Mai spun în încheiere că albumul ”Here Come The Aliens” este produs de Ricky Wilde, fratale cu un an mai mic al lui KIM, cu care colaborează în această calitate încă de la începutul anilor 1980.
Albumul este deja valabil în pre-comandă la prețul de 15,09 EURO în format CD și 25,99 EURO în format vinil.
Claudiu Costea