Anul acesta au împlinit fix patruzeci de ani de activitate și iată că mai au resurse pentru a scoate un nou album de studio.
Cel mai recent se numea ”Big Music” și a fost lansat în ultima zi de octombrie, în anul 2014.
Ei bine, veteranii de la SIMPLE MINDS au anunțat acum câteva zile că în data de 2 februarie 2018 vor ieși pe piață cu un nou material discografic - un LP ce conține opt lucrări și care va purta titlul ”Walk Between Wolrds”.
Din spusele lui Jim Kerr, ar fi vorba despre ceva mai deosebit, mai lucrat, mai avangardist.
Nu pot să-mi dau cu părerea (încă) pentru că nu l-am ascultat.
Nu vreau să descarc piesele, prefer să le am cu tot cu suport fizic.
Și ca dovadă că încă mai au energie, Kerr, Burchill, Gaynor, Gillespie și Grimes vor pleca după lansare - respectiv în data de 13 februarie 2018 - într-un firesc turneu de promovare.
Concertele vor fi susținute în Scoția, Anglia, Franța, Belgia, Olanda și Danemarca - Vezi AICI costul biletelor și cum le poți comanda online.
Hai să spunem că vestea lansării noului album nu este cine știe ce pentru publicul românesc ci doar pentru fani.
Inedit este însă faptul că LP-ul va ieși în mai multe formate, între care și un ”Picture Disc” și ediții limitate semnate de Kerr și Burchill.
Iată AICI prețurile discurilor și variantele disponibile.
Dacă ești fan înfocat, te sfătuiesc să cumperi un exemplar semnat, căci încă se mai găsesc - variantele de 50 și respectiv 75 lire sterline.
La acest preț se adaugă taxe transport.
Altfel, albumul ”Walk Between Words” va fi pus în vânzare în magazinele europene la prețuri ce variază între 17,39 EURO - CD simplu, 18,59 EURO - CD DeLuxe și 32,49 EURO - Disc Vinil.
Revin cu impresii după ce-l voi primi și eu și îl voi asculta.
Claudiu Costea