Game-show-ul ”The Wall” (tradus la noi ”Marele zid”) de la Antena 1 nu a reușit să facă audiențe prea mari în ediția din 13 septembrie.
Dată cu ghinion (și nu prea, totuși) pentru Valentin Butnaru și echipa sa.
În paranteză fie spus, mare păcat de prezentator, care se dovedește a fi un profesionist în materie, cu o dicție și prezență de spirit mai mult decât exemplare.
Este foarte adevărat și că ”pupatul și aruncatul bilelor” în speranța câștigării unui ban nemuncit (în sensul ”muncitoresc” al expresiei) nu se compară cu eforturile făcute de echipa ”Visuri la cheie” de a ridica o casă la nivelul uneia locuibile și mai ales decente, pentru o familie necăjită.
Ca dovadă, în seara zilei de miercuri, telespectatorii au apreciat mai mult transformarea casei din Nedelea - Prahova decât banii adunați din căderea bilelor de pe ”Marele Zid”.
”Visuri la cheie” a fost lider detașat de audiență, adunând mai mulți telespectatori decât filmul turcesc ”Patria mea ești tu” de la Kanal D și ”Marele zid” de la Antena 1, la un loc.
La nivel național, Pro TV a avut peste 1,6 milioane de telespectatori, în vreme ce Kanal D a avut 0,758 milioane iar Antena 1 a avut 0,755 milioane telspectatori în intervalul orar în care s-a difuzat game-show-ul, respectiv orele 20.00-21.10.
Și asta în condițiile în care Antena 1 plasează începutul emisiunilor din Prime Time la ora 20.00, sperând astfel să ”ia fața” concurenților direcți.
A propos de ora 20.30, ora la care încep show-urile de la Pro TV, vă mai spun și că ”Las Fierbinți” a avut la ediția de debut a noului sezon (data de 12 septembrie) supremația absolută, având mai mulți telespectatori la nivel național decât suma înregistrată de posturile clasate pe locurile următoare, adică Antena 1, Kanal D și Antena 3 la un loc...
Și Andi Moisescu a reușit în data de 13 septembrie să acceadă în fine pe poziția fruntașă, după ora 22.30.
Concluzia este simplu de tras: face el ce face Pro-ul și tot pe primul loc cade...
Profesionalism sau inspirație?
Sau amândouă?
Voi știți mai bine răspunsul.
Și stați că mai vine și ”Fort Boyard”...!
Claudiu Costea