Hai să nu spuneți că nu v-a fost dor de el, că nu vă cred!
Cei care au terminat deja facultatea își mai aduc aminte de super-emisiunea ”Vrei să fii milionar?” de la Prima TV, emisiune pe care mai toți o urmăream, indiferent de vârstă.
Iată că a fost făcută publică o veste bună:
Începând cu data de 17 aprilie anul curent, Virgil Ianțu revine în fruntea unei noi emisiuni-concurs de cultură generală.
De astă dată, pe TVR 2.
De luni până joi, seara.
Emisiunea va purta numele de ”Câștigă România” și va avea ca întrebări adresate concurenților subiecte inspirate de plaiurile mioritice.
Mai din toate domeniile.
Formatul emisiunii este realizat de casa de producție Zucchero Media, recunoscută printre altele pentru show-urile ”Visuri la cheie”, ”Roata norocului”, ”Vrei să fii milionar?”, ”Ajutor, vreau să slăbesc!” și ”S.O.S., salvați-mi casa!”
Așadar, nu uitați, Virgil Ianțu reapare ”pe sticlă” la TVR 2, începând cu data de 17 aprilie, dată la care postul național de televiziune lansează o nouă grilă de programe.
A propos de noua grilă de programe, vă mai spun că TVR HD se transformă într-un post de televiziune cu format preponderent dedicat amatorilor de sport și tinerilor.
Ca dovadă, din data de 17 aprilie, TVR HD va difuza Campionatul European de Gimnastică 2017.
Se sperăm că noile modificări de orientare vor aduce un plus de audiență postului național, aflat într-o lungă ”suferință” din punct de vedere al audiențelor și al... încasărilor.
Claudiu Costea