Antena 1 se pregătește să contraatace audiențele posturilor TV concurente în seara de miercuri.
După ce nu prea a avut succes cu ”Te pui cu blondele” - emisiune în care a amestecat și brunete și apoi... bărbați - Antena 1 lansează în data de miercuri, 5 aprilie 2017, show-ul ”Za Za Sing”.
Ora de începere va fi 20.30, aceeași cu ”Las Fierbinți” de la Pro TV și ”Cronica Cârcotașilor” de la Prima TV.
Și să nu uităm serialul turcesc de la Kanal D!
Așadar, Liviu Vârciu - căci el a fost ales pe post de prezentator al emisiunii - va avea de înfruntat nume mari, cu audiențe pe măsură...
”Za Za Sing” - emisiune pentru care filmările deja au început - este în fapt un concurs filmat de ”Karaoke”, în care nu contează câtuși de puțin meseria și calificarea concurenților, ci doar ca aceștia să cunoască versurile cântecelor pe care le vor interpreta.
Promo-ul nu explică în mod concis acest lucru, dar cam asta este ideea de bază.
Concurenții vor cânta ”live”, acompaniați de orchestra din platou, vor ghici versuri și vor rezolva puzzle-uri cu versuri și vor avea ocazia să inventeze rime noi.
Totul în scopul de a ne... distra.
Titlurile rubricilor sunt relevante:
- ”Fredonează ce urmează”;
- ”Ghicește ce lipsește”;
- ”Amestecăm și cântăm”;
- ”Fii pe fază, corectează”;
- ”Fii erou cu un vers nou” și în fine,
- ”Cât ghicești atât primești”.
Rămâne de văzut care va fi impactul asupra audienței în condițiile în care ”Za Za Sing” se va duela cu emisiunile enumerate la începutul acestui material și de asemenea, trebuie avut în vedere ”lipiciul” pe care îl (mai) are (sau nu) la public Liviu Vârciu.
Ca și fapt divers, postul de televiziune Antena 1 nu prea e decis care va fi numele final al emisiunii, atâta vreme cât în articolul de prezentare din care am spicuit aceste informații, numele de ”Za Za Sing” apare scris legat în titlu și apoi despărțit în text...
No comment...