Cu toții trebuie să recunoaștem faptul că este un foarte bun gazetar (nu numai de economic), un foarte bun profesionist și mai ales, un om care se ține de cuvânt.
După ce anunța în urmă cu câteva săptămâni că a încheiat colaborarea cu TVR 1, iată că se mută cu întreaga echipă ce realizează ”Biziday” și ”Clubul celor care muncesc în România” la postul de televiziune Digi24 HD.
Despre Moise Guran este vorba, v-ați dat seama.
Emisiunea ”Biziday” - cea mai urmărită dintre cele două realizate de domnia sa - va începe în luna septembrie a acestui an, având ca oră de început (cel mai probabil) ora 21.00.
Alegerea pe care Moise Guran și echipa au făcut-o este după părerea mea cea mai corectă, având în vedere imparțialitatea de care Digi24 a dat dovadă până acum - în special în comentariile de ordin politic.
La aceasta se adaugă calitatea excepțională a emisiei de care Digi24 dă dovadă, a montajelor grafice extrem de bine realizate, ale anchetelor derulate de-a lungul timpului (vezi emisiunea ”România furată”) și mai ales, a ținutei și aspectului extraordinar de îngrijite ale tuturor redactorilor și prezentatorilor. Să fim cinstiți - absolut toți cei care aparțin echipei Digi24 arată impecabil din punct de vedere estetic și vestimentar (nu este numai părerea mea...)
Rămâne de văzut ce se va hotărâ în cazul emisiunii ”Business Club”, realizată de Stelian Muscalu.
Cel mai probabil va rămâne în difuzare după programul obișnuit (ora 18.15), căci nu cred că vor avea loc schimbări în grila de programe, mai ales că Stelian Muscalu a realizat emisiuni excelente de-a lungul timpului.
Felicitări pe această cale domnului Moise Guran și echipei pentru alegerea făcută!
Încă o mențiune: emisiunile realizate de domnia sa la Radio Europa FM vor fi reluate după programul consacrat, respectiv ”Biziday” - la orele 07.30 și 18.30 și ”România în direct” - la ora 13.15.