După cum probabil ați aflat, sentința definitivă a Înaltei Curți de Casație și Justiție prin care Realitatea Media - deținătoarea frecvențelor postului de Radio Guerrilla - a decretat că acestea din urmă vor trece în administrarea Consiliului Național al Audiovizualului și ca atare vor fi scoase la concurs, așa după cum prevede legislația în vigoare.
Întrebarea care se pune este: când va avea loc concursul pentru atribuirea acestor frecvențe radio?
În mod legal, termenul de scoatere la concurs este de 45 de zile de la intrarea frecvențelor în administrarea CNA - respectiv data de 20 iunie 2015.
Așadar, teoretic, concursul ar trebui să aibă loc în jurul datei de 04 august 2015, însă având în vedere perioada de concedii, este posibil ca termenul să fie fixat la începutul lunii septembrie a anului curent, așa după cum a declarat Laura Georgescu, președinta CNA.
Pe de altă parte însă, unii membri ai aceleiași organizații au declarat că pachetul Radio Guerrilla va fi scos la concurs odată cu punerea la dispoziție a celor interesați și a altor frecvențe radio, la o dată nespecificată până în prezent.
Reamintesc faptul că frecvențele Radio Guerrilla au fost retrase în data de 19 septembrie 2013, întrucât nu mai erau operate de către titularul de licență - Realitatea Media - ci de o altă entitate comercială, SC EXpresiv SA.
Din multele discuții consemnate în mediul online, se pare că întreaga fostă echipă a postului dorește să participe la concurs, determinată fiind să revină la postul care a consacrat-o.
Între timp însă, ”copii” ale Guerrilla pot fi regăsite la Gold FM și Tananana.
Rămâne de văzut dacă Mihai Dobrovolschi și Liviu Mihaiu - cele mai reprezentative voci Guerrilla - vor reuși
să-și recâștige măcar una dintre cele 23 de frecvențe terestre. (Radio Guerrilla a mai deținut pe lângă cele 23 de frecvențe terestre încă una, de retransmisie satelit). 
De asemenea, este de urmărit ce va face Dobrovolschi cu postul de radio pe care îl deține la Suceava - ”Eu-Inimă-Radio”, frecvență (90,4 MHz) pe care câștigat-o în cadrul concursului de acordare organizat de CNA în noiembrie 2013.