Puțini dintre cei pasionați de muzică știu faptul că cei doi suedezi – Marie Fredriksson (voce) și Per Gessle (chitară și voce) se cunosc încă de la finele anilor 1970. Per conducea trupa ”Gyllene Tider”, la care Marie se înrolează anul 1981 ca și vocalistă, chiar dacă avea un statut temporar la început.

Casa de discuri Capitol Records insistă ca duo-ul să-și schimbe numele fără impact la scena internațională și astfel – în anul 1985 - este ales numele ”Roxette”, inspirat din titlul unei piese lansate în noiembrie 1974 la casa de discuri United Artists de către formația ”Dr. Feelgood”. Primul single sub numele ”Roxette” este ”Neverending Love” – lansat în vara anului 1986.

Așadar, cei doi împlinesc în acest an 30 de ani de activitate și ca atare, au plecat într-un turneu de mare amploare, început cu un spectacol în Vladivostok (Rusia) în data de 30 octombrie 2014 și care se va încheia în data de 22 august în Drammen, Norvegia.

Roxette vor fi pentru a doua oară prezenți în România (primul a avut loc în anul 2011), concertul din acest an fiind programat la Arenele Romane, în seara zilei de 17 mai.

Prețul unui bilet variază între 145 lei (sector J, rândurile 1 și 2) și ajung până la tariful maxim de 295 lei (sector K).

Pe terenul din fața scenei, prețul unui bilet este de 165 lei.

Atenție! Biletele nu pot fi cumpărate de pe siteul oficial al trupei Roxette.

Pentru a cumpăra bilete în România, accesați MYTICKET.